Case pakt flink uit op Intermat 2015

Case zal op Intermat 2015 in Parijs haar volledige lijn grondverzet- en bouwmachines en bijbehorende diensten presenteren. Het Europese Case-team zal de bezoekers van harte welkom heten op ruim 4150 vierkante meter standruimte. In het hart van de stand zal een ruimte gewijd zijn aan technologieën en diensten ontwikkeld om klanten te helpen effectief te draaien met hun Case equipment. Het belangrijkste thema van de stand is de nauwe relatie tussen de producten van Case, het Caseteam en haar klanten. Er zijn intuïtieve en ongecompliceerde oplossingen nodig voor de uitdagingen in de bouw en constructie.

De verkoop-, service- en parts teams zullen evenals CNH Industrial Capital klaarstaan om alle manieren waarop het merk haar klanten kan ondersteunen uit te leggen. De Case-team staat onder andere voor u klaar om te illustreren hoe het Case Sitewatch telematica systeem kan helpen de inzet van het wagenparkbeheer te optimaliseren. Bezoekers aan de stand kunnen ook informatie krijgen over de Leica Geosystems op vele Case modellen naar aanleiding van de strategische samenwerking met het van oorsprong Zwitserse bedrijf.

       


Case zal de nieuwe D-serie rupsgraafmachines introduceren met vier nieuwe modellen van 25 tot 40 ton die over Tier 4 Final (fase IV) onderhoudsvrije technologie beschikken en excelleren op het gebied van prestaties, beheersbaarheid, brandstofbesparing, comfort en betrouwbaarheid. Deze machines bieden de hoge productiviteit, comfort en veiligheid in combinatie met lage exploitatiekosten. Tevens maakt de eerste C-serie Case grader haar debuut. Deze krachtige grader is voorzien van de gepatenteerde Hi-ESCR technologie, ontwikkeld door FPT Industrial om aan de Tier 4 Final normen te voldoen. de nieuwe grader levert grootse prestaties met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. De nieuwe machine beschikt over functies die bijdragen aan zijn superieure beheersbaarheid, prestaties en tractie. Samen met de comfortabele cabine en soepel rijden bieden ze de ultieme operationele ervaring.

Hoewel wij reeds de eerste Case F-serie compacte wiellader verkochten, gebruikt Case de Intermat om de F-serie compacte wielladers aan het grote publiek te tonen. Deze kleine wiellader staan voor de nieuwe normen van de productiviteit, veelzijdigheid en comfort, allemaal met lage operationele kosten. De line-up van vier modellen, variërend 4,4-6,2 ton, levert constant goede prestaties in elke taak dankzij een krachtig, zeer efficiënt nieuwe hydraulische systeem. Met de lage cabine bewegen de nieuwe compacte wielladers efficiënt op elke jobsite en zijn ze gemakkelijk te vervoeren.

De Intermat vindt plaats van maandag 20 tot en met zaterdag 25 april 2015 in Parijs.