Verkoper Case grondverzetmachines gezocht

De functie
Vanwege de steeds groter wordende vraag naar grondverzetmachines van Case zijn wij op zoek naar een Verkoper. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van Case grondverzetmachines in ons rayon. Hiertoe bezoek je bestaande en nieuwe klanten in Zuidoost-Nederland volgens een vooraf opgezet verkoopplan. Je adviseert klanten en voorziet ze van machine-oplossingen die wij als bedrijf kunnen bieden. Gezien de grootte van het rayon, biedt deze vacature een prima uitdaging voor zowel ervaren verkopers als jonge talenten.

Wat verwachten wij van je?
Een stevige portie doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn nodig om succesvol te zijn bij de verkoop van onze producten. Daarbij heb je een voordeel wanneer je over affiniteit met grondverzetmachines beschikt en sta je je mannetje in gesprekken met klanten.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij een uitdagende baan horen uitdagende voorwaarden. Op basis van leeftijd, ervaring en prestaties zullen wij de juiste arbeidsvoorwaarden voor jou creëren. Daarbij zul je werkzaam zijn bij een enthousiast team dat op een informele manier effectief met elkaar samenwerkt.

Geïnteresseerd
?
Stuur een mail met je persoonlijke informatie en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht ben jij de verkoper waarmee we een langdurige en succesvolle relatie willen opbouwen. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Gramser (0492-451055).