Machinisten testen G-serie wielladers in Customer Centre

     

Eind maart ging Van der Vrande Bouwmachines met enkele enthousiaste machinisten naar de introductie van de Case G-serie wielladers in het Case Customer Centre Paris nabij Parijs. Na een spectaculaire introductie en presentatie van de nieuwe serie mochten onze machinisten de machines aan de tand voelen. Behalve de nieuwe wielladers, werden ook de bulldozers, C-serie minigravers en de graafmachines uitgeprobeerd waaronder de nieuwe Case CX245D SR binnendraaier. 
Met de G-serie wielladers legt Case de nadruk op het comfort voor de machinist door de cabine stiller en trillingvrij te maken en op tal van comfort details te verbeteren. Het zicht was bij de eerdere serie al erg goed, maar is door de gebogen voorruit nogmaals verbetert. De joystick en/of 3-hendel bediening veert mee met de stoel en met de comfortabele joystickbesturing voelt het aan alsof je een graafmachine bedient met 2 identieke hendels. Hoogtebegrenzer, overdruk en een automatische motorstop behoren tot de standaard uitrusting en de FPT motor volstaat zonder regenereren en behoeft alleen AdBlue toevoeging. Het resultaat mag er zijn en het comfort steekt met kop en schouders boven dat van de andere merken uit. Zelfs de machinisten met een lichte voorkeur voor andere merken prijzen de nieuwe G-serie aan….

De G-serie wielladers zijn vanaf half april bij ons te zien, bewonderen EN te proberen en daarna gaan we de eerste 721G leveren aan Loon- en Grondverzetbedrijf van Kessel B.V. die hiermee de Nederlandse primeur heeft.