Case aanwezig op Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere

Case aanwezig op Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere

Van 31 mei tot en met 2 juni 2018 wordt de Nobelhorst in Almere opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel.  De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen. Ook Case en zijn Nederlandse importeurs Van der Vrande, Troost Bouwmachines en Schmidt Bouwmachines ontbreken natuurlijk niet.

De 27e editie van de TKD verwacht meer dan 200 exposanten die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Als bezoeker wordt u een uniek speelveld geboden waarop fabrikanten, importeurs en dienstverleners van alle merken hun specialismen demonstreren. Vaak kunt u ook zelf, onder begeleiding, de machine uitproberen.

Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtsauto's en dumpers maken de TKD tot een unieke buitenbeurs. Wij zien u graag op 31 mei, 1 of 2 juni in Almere.