Case CX250D voor Cor Reuten en Zn. Maasbracht

Onlangs namen Cor en Leon Reuten uit Maasbracht een nieuwe Case CX250D rupskraan in ontvangst. De 26 tons rupskraan is volledig uitgerust voor sloopwerkzaamheden met een FOPS beschermrek op de cabine, openklapbare bescherming voor de cabine en een overdrukfiltersysteem. De Tier 4 Final Isuzu motor voldoet aan de laatste emissienorm zonder gebruik te maken van roetfilters.

Bij het nemen van de foto’s was de machine bezig met het opschonen van een vijver in het Limburgse Schinveld; drassige omstandigheden waar de Case wel raad mee weet.

Cor Reuten & Zn is actief in het grondverzet, sloopwerk, containerverhuur en transport. Voor deze werkzaamheden heeft men diverse machines ter beschikking zoals minigravers, mobiele en rupsgraafmachines, shovels en vrachtwagens. De nieuwste aanwinst is meteen een van de grootste: de Case CX250D rupsgraafmachine. Ons eerste contact met Leon Reuten was tijdens de Bauma in München. Daarna volgde een demo en kregen we het wederzijdse vertrouwen in elkaar. Wij kijken uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking.