Case CX350D rupskraan voor Bert van den Brink Dodewaard

Aan Bert van den Brink uit Dodewaard mochten wij onlangs een nieuwe Case CX350D Stage V rupskraan leveren. Van den Brink gaat de machine voornamelijk inzetten bij recyclingwerkzaamheden.
 
Vanwege capaciteitsvergroting was Van den Brink op zoek naar een 35 tonse rupsgraafmachine om de puinbreker efficiënt te vullen. Mede door goede ervaringen van collega bedrijven uit dezelfde sector kwam men bij ons terecht en de Case CX350D konden wij uit voorraad leveren. De Case CX350D heeft een uiterst zuinige Stage V Isuzu 6 cilinder dieselmotor welke 282 pk levert en hiermee de puinbreker met een gemiddeld verbruik van ca 15 liter per uur kan vullen.
 
Reema Equipment Service voorzag de machine van 800mm afgeschuinde rupsplaten en mocht een Heavy Duty Rots-dieplepelbak maken en Eurosteel leverde de CW45 snelwissel en een nieuwe opschoonbak.
 
Verder hebben wij de machine voorzien van opklapbare treeplanken, led verlichting, sloop-strips op de giek en een Freshfilter overdrukunit.
Grondverzetbedrijf Bert van den Brink uit Dodewaard is opgericht in 1997. U kunt bij hen terecht voor de huur van machines in de GWW sector, spoor infra, mobiele recycling, profileerwerk, groenvoorzieningen en transport.