Maisoogst 2019 voor de deur

Case en Van der Vrande klaar voor de maisperiode. U ook?

Vacature

Geïnteresseerd in een baan als servicemonteur?

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

A-merken grondverzetmachines

Meer dan 65 jaar ervaring

Goede, snelle en betaalbare service

Case grondverzetmachines Beek en Donk

Van der Vrande Bouwmachines is dé Nederlandse importeur en een van de beste dealers in Case grondverzetmachines in Noord-Brabant. Onze specialisten zijn al tientallen jaren uw betrouwbare partner tijdens de zoektocht naar grondverzetmachines of graafmachines van het befaamde merk Case die te koop staan. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste én nieuwste machines van uitzonderlijke kwaliteit vindt. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor de laatste én oudere modellen in diverse prijsklassen. U gaat dus altijd doelgericht aan de slag, binnen uw budget!

Case grondverzetmachines zijn de beste in hun soort

Al tientallen jaren heeft het A-merk Case een zeer uitgebreid aanbod aan grondverzetmachines te koop staan die zowel binnen Nederland als ver daarbuiten erg populair zijn bij de gespecialiseerde dealers. Dit komt mede dankzij de hoge betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid en levensduur van de machines. Bij Van der Vrande Bouwmachines, een van de Case dealers in Noord-Brabant en Nederland, vindt u verschillende soorten grondverzetmachines en diens onderdelen, waaronder:

  • (Compacte) wielladers
  • Rupsgraaf- en bandengraafmachines
  • Mobiele graafmachines
  • Minigravers
  • Schrankladers
  • Graaflaadcombinaties
  • Graders
  • Bull- en rupsdozers

Een groot deel van deze machines is ook tweedehands verkrijgbaar en deze zijn nog steeds van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de machines vaak op voorraad, waardoor u deze in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd krijgt! Zo ligt uw werk nooit lang stil en kunt u meteen verder. Soms is het zelfs mogelijk om de dag zelf de Case grondverzetmachines of graafmachines al bij uw Nederlandse importeur en dealers in Noord-Brabant op te halen.

Uw partner bij oudere machines

Maakt u gebruik van een ouder model van de Case grondverzetmachine of graafmachine? Naast Case hebben wij nog andere A-merken in ons ruime aanbod waardoor u altijd de juiste onderdelen vindt, zelfs wanneer de merken doorgaans niet meer verkrijgbaar zijn. Op deze manier haalt u altijd het maximale uit uw machine! Onze specialisten staan voor u klaar om gepersonaliseerd advies te geven over uw nieuwe of gebruikte Case grondverzetmachines of diens onderdelen.

Huur een van onze Case grondverzetmachines

Wist u trouwens dat u bij ons Brabantse bedrijf niet alleen grondverzetmachines van Case vindt die te koop staan, maar dat u deze ook kunt huren, zoals de Case minigraver of Case wiellader. De huurprijs wordt voor u berekend op basis van de huurperiode – hoe langer deze is, des te voordeliger wordt het dagtarief. Wij zorgen er bovendien voor dat de grondverzetmachines van Case met een volledig volle tank op uw locatie worden afgeleverd. Zo rondt u op een voordelige manier uw project af met de hulp van een van de voordeligste Case-dealers in Nederland.

Vertrouw op uw officiële Nederlandse importeur en dealers van Case machines

Al sinds 2000 vindt u in het ruime aanbod van ons Brabantse bedrijf exclusief verschillende Case grondverzetmachines, zoals de graafmachine. Dankzij onze uitgebreide kennis zijn wij sinds 2012 aangewezen door CNH als officieel Case-importeur voor de regionale Nederlandse en Brabantse markt. Door deze expertise zijn wij ook uw aangewezen partner voor het verlenen van onderhouds- en servicebeurten aan uw machines. Ook voor de verkoop van een Case grondverzet- of graafmachine bent u bij ons op de juiste plaats. Neem bij vragen telefonisch contact met ons op via +31 492 451051.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht