Eurocomach ES12ZT voor Hoveniersbedrijf Paul Swinkels

Aan Hoveniersbedrijf Paul Swinkels uit Mierlo mochten we een nieuwe Eurocomach ES12ZT minigraver leveren. De minigraver van 1200 kg heeft een breedte van 79/105 cm en is daarmee uitermate geschikt voor het hoveniersbedrijf.

Paul Swinkels koos voor deze minigraver nadat hij de machine enkele dagen had getest. Belangrijk voor Paul, die circa 2 meter lang is, was de beenruimte en zithouding op de nieuwe minigraver. Ook enkele andere merken waren door hem getest en daarbij kwam Eurocomach, als relatief onbekend merk, als fijnste naar boven met een vlakke bodemplaat, ruime opstap en bediening van de extra functies met scrollers in de joysticks. 

Bij de minigraver is een zeer complete set uitrustingsstukken meegeleverd zoals meerdere bakken, rooiriek, wortelmes, hark en een Eurograb sloopsorteergrijper.

Paul Swinkels heeft samen met zijn vrouw Willianne Swinkels een hoveniersbedrijf waarbij tuinaanleg, onderhoud en boomverzorging de meest voorkomende werkzaamheden zijn. Het leveren van kwaliteit staat voorop en daar past deze nieuwe Eurocomach ES12ZT minigraver perfect bij.