Case 221F High Speed compacte wiellader

Case 221F High speed compacte wiellader, compleet en bedrijfsklaar geleverd.

Draaiuren: 257 – Bouwjaar: 2018
Eigen gewicht: 5.700 kg

– FPT Tier 4Final motor (55 kW, 74 pk)
– Met hydraulische snelwisselaar
– Palletvorken (vele hulpstukken leverbaar)

Vraag meer informatie over de Case 221F
Download folder Case 221F

De Case 221F compacte wiellader maakt onderdeel uit van de sterke serie compacte wielladers van Case Construction Equipment, met de modellen 21F, 121F, 221F en 321F. De vier modellen zijn herontworpen voor verbeterde wendbaarheid, veelzijdigheid en productiviteit. De F-serie compacte shovels kenmerkt zich door een onderhoudsvrije Tier 4 Final motor. De machine is compacter terwijl uitbreekkracht en hefcapaciteit verhoogd zijn in vergelijking met de voorgaande modellen.

Alle Case compacte laders hebben een exclusieve nieuwe elektronische bediening. Daarom kan de machinist werken met betere precisie en ergonomie in vergelijking met mechanische bediening. Het Ride Control Systeem dat zorgt voor het rijcomfort van de machine, is standaard op de vier modellen aanwezig.

Compacte wielladers, worden veel ingezet op werkplekken die moeilijk te bereiken zijn, maar toch een flinke machineproductiviteit eisen. De loaders zijn smal, wendbaar en snel. De wiellader zijn hierdoor op vele bedrijven een echte alleskunner. Een minilader is een ideale machine voor veehouders, akkerbouwers en andere agrarische bedrijven, hoveniers, zand- en grindhandels en aannemers van grond- en sloopwerken.

Bij Van der Vrande is het mogelijk om er zowel een te huren als te kopen. Omdat de Case compacte shovels over grote capaciteiten beschikken, kunnen ze in combinatie met diverse aanbouwdelen elke klus aan. Een multifunctionele Case grondverzetmachine dus!.