Van der Vrande

Verkoop, verhuur, onderhoud en onderdelen

Van der Vrande

Verkoop, verhuur, onderhoud en onderdelen

A-merken grondverzetmachines

Meer dan 65 jaar ervaring

Goede, snelle en betaalbare service

Minigraver Beek en Donk

Knap uw werk efficiënt en nauwkeurig op door een minigraver van Van der Vrande Bouwmachines te kopen. Met een nieuwe of gebruikte minigraafmachine bent u binnen een kort tijdsbestek door de harde grond, een flinke hoeveelheid los zand of verplaatst u eenvoudig de grondstoffen die u wilt. Door een wendbare minigraver te kopen, maakt u uw projecten een stuk gemakkelijker zonder nauwkeurigheid en tijd te verliezen.

Een minigraver is excellent op kleine oppervlaktes door maximale wendbaarheid

Heeft u een project waarbij u moet graven op een klein oppervlak? Of wilt u eenvoudig van locatie naar locatie gaan om kuilen te graven, grond om te spitten of materialen te verplaatsen? Dan is een minigraver of minigraafmachine precies wat u zoekt en wat u wilt kopen. Dankzij de maximale wendbaarheid voert u zelfs op kleinere oppervlaktes efficiënt uw werkzaamheden uit zonder tijdsverlies. Of u nu werkzaam bent in de bouw, de infrastructuur of de agrarische sector; met een minigraafmachine is geen klus te groot óf te klein.

Hoeveel heeft u over voor een graafmachine?

Doordat wij zowel gebruikte als nieuwe grondverzetmachines hebben, bepaalt u zelf hoeveel u wilt investeren in het veelzijdige voertuig. Zo verkopen wij een minigraafmachine van Case, evenals andere merken zoals de minigraver van Eurocomach. Voor welke optie u ook gaat, wanneer u een minigraafmachine bij ons aanschaft, bent u er zeker van dat uw klus beter uitgevoerd wordt dan ooit tevoren. Heeft u al een minigraver? Laat dan uw machine keuren of onderhouden en krijg advies waar u nodig heeft.

Neem contact op en schaf uw hulpmiddel aan

Doordat Van der Vrande Bouwmachines al sinds 1952 actief is in de sector weten de professionals van het bedrijf precies wat voor vlees zij in de kuip hebben. Maak het uzelf gemakkelijk en schaf een minigraafmachine aan als u met uw bedrijf vooruit wilt gaan. Bel +31 492 451051 en vertel onze medewerkers wat uw voorkeuren zijn. Ook als u een minigraver zoekt om te huren in plaats van te kopen, bent u hier op de juiste plaats!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht