Case Compacte Wielladers (5 tot 7 ton)

Case Construction Equipment heeft een sterke serie compacte wielladers, met de modellen 21F, 121F, 221F en 321F, die compleet zijn herontworpen voor verbeterde wendbaarheid, veelzijdigheid en productiviteit. De F-serie compacte shovels kenmerkt zich door een onderhoudsvrije Tier 4 Final oplossing en is compacter terwijl uitbreekkracht en hefcapaciteit verhoogd zijn in vergelijking met de voorgaande modellen.

De twee kleinste modellen, de 21F en 121F, zijn verkrijgbaar met twee voorladeropties: een Z-bar model voor de grootste uitbreekkracht bij het gebruik van bakken en vergelijkbare hulpstukken, en parallelgeleiding voor optimale stabiliteit bij het gebruik van palletvorken. Door een 10 tot 15 cm kortere wielbasis (afhankelijk van het type) hebben de nieuwe modellen een kleinere draaicirkel. Daarbij zijn ze lager waardoor de Case mini shovels makkelijker te transporteren zijn.

Alle Case compacte laders hebben een exclusieve nieuwe elektronische bediening voor betere precisie en ergonomie in vergelijking met mechanische bediening. Het Ride Control Systeem dat zorgt voor het rijcomfort van de machine is standaard op de vier modellen aanwezig. De Case 221F en 321F hebben een high flow van maar liefst 130 liter/minuut als optie waardoor, mede door een vernieuwde snelwisselaar, nog meer hulpstukken, ook van andere fabrikanten, toepasbaar zijn.

Case compacte wielladers in de media

De nieuwe serie compacte wielladers is een van de weinige die voldoet aan aan de Tier 4/Stage 3B normen die op deze machines van toepassing zijn. Indien u kiest voor een Case compacte shovel beschikt u niet alleen over een sterke en productieve machine, maar ook over een van de schoonste die op de markt te verkrijgen zijn.

Compacte wielladers, worden veel ingezet op werkplekken die moeilijk te bereiken zijn, maar toch een flinke machineproductiviteit eisen. De loaders zijn smal, wendbaar en snel en zijn hierdoor op vele bedrijven een echte alleskunner. Een minilader is een ideale machine voor veehouders, akkerbouwers en andere agrarische bedrijven, hoveniers, zand- en grindhandels en aannemers van grond- en sloopwerken. Bij Van der Vrande is het mogelijk om er zowel een te huren als te kopen. Omdat de Case compacte shovels tegenwoordig over behoorlijke capaciteiten beschikken kunnen ze in combinatie met diverse aanbouwdelen elke klus aan. Een multifunctionele grondverzetmachine dus!

Eigen gewicht: 5.115 kg
Met Z-bar of parallelgeleiding
Compleet met snelwisselaar

Motor: Case-FPT (Tier 4 Final)
Motorvermogen: 43 kW, 58 pk

Standaard bakinhoud: 700-1000 l
Kieplast: 3,9 ton
Uitbreekkracht: 5.925 kg (Z-bar)

Download folder Case 21F
Vraag meer informatie

CASE 121F

Eigen gewicht: 5.423 kg
Met Z-bar of parallelgeleiding
Compleet met snelwisselaar

Motor: Case FPT (Tier 4 Final)
Motorvermogen: 48 kW, 64 pk

Standaard bakinhoud: 900-1100 l
Kieplast: 4,1 ton Uitbreekkracht: 5.375 kg (Z-bar)

Download folder Case 121F
Vraag meer informatie

Eigen gewicht: 5.694 kg
Standaard of high speed versie
Compleet met snelwisselaar

Motor: Case FPT (Tier 4 Final)
Motorvermogen: 55 kW, 74 pk

Standaard bakinhoud: 1000-1200 l
Kieplast: 4,2 ton
Uitbreekkracht: 6.269 kg

Download folder 221F
Vraag meer informatie

Eigen gewicht: 6.195 kg
Standaard of high speed versie
Compleet met snelwisselaar

Motor: Case FPT (Tier 4 Final)
Motorvermogen: 55 kW, 74 pk

Standaard bakinhoud: 1100-1200 l
Kieplast: 4,6 ton
Uitbreekkracht: 6.194 kg

Download folder 321F
Vraag meer informatie