Van der Vrande heeft al zestig jaar service en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom vertegenwoordigen wij enkel merken die hun betrouwbaarheid en kwaliteit in de grondverzetmachinemarkt ruimschoots hebben bewezen. Voor Case grondverzetmachines en Terex graaflaadcombinaties zijn wij sinds jaren officieel importeur.

Case grondverzetmachines

Full-liner Case behoort al decennialang tot de absolute A-merken grondverzetmachines, zowel in Nederland als daarbuiten. Tot de productlijn van de van oorsprong Amerikaanse fabrikant behoren wielladers, rupsgraafmachines, mobiele graafmachines, minigravers, schrankladers, graaflaadcombinaties, graders en bulldozers. Vanaf 2000 hebben wij de Case machines in ons gamma en kunnen wij u volledig ondersteunen bij de aankoop, verkoop, onderhoud en service aan de machines van de gerenommeerde merk. In 2012 zijn wij door CNH aangesteld als officieel regio-importeur in Zuidoost Nederland. 

Limach elektrische minigravers

Nu bij Van der Vrande: Limach elektrische minigravers. Vanwege de sterke vraag naar elektrische machines zijn wij onlangs een  samenwerking aangegaan met Limach. Deze elektrische minigraverfabrikant kwam onlangs als beste uit de bus bij een vergelijkende test van elektrische minigravers in het vakblad Bouwmachines. De Limach blinkt uit qua opbouw, bediening, capaciteit en efficiëntie. Daarbij is de machine het stilst. In de toekomst zal de serie worden uitgebreid tot een complete lijn elektrische minigravers.

Mecalac graaflaadcombinaties

Tientallen jaren geleden, toen de graaflaadcombinatie in Nederland een van de meest gewenste grondverzetmachines was, hielpen wij onze klanten reeds met MF Industrial, Fermec en Terex laadgraafcombinaties. Inmiddels is de markt voor deze machines een stuk kleiner, maar wij beschikken nog altijd over de gewenste expertise om u uitstekend te kunnen adviseren over de aankoop, gebruik en onderhoud van deze machines. Vandaar dat wij voor de Mecalac graaflaadcombinaties voor heel Nederland een importeursrol vervullen.