Limach Elektrische Minigravers

Nu bij Van der Vrande: Limach elektrische minigravers. Vanwege de sterke vraag naar elektrische machines zijn wij onlangs een  samenwerking aangegaan met Limach. Deze elektrische minigraverfabrikant kwam onlangs als beste uit de bus bij een vergelijkende test van elektrische minigravers in het vakblad Bouwmachines. De Limach blinkt uit qua opbouw, bediening,  capaciteit en efficiëntie. De machine is ook het stilst en heeft het de breedste keus in accupakketten. Daarbij is een optionele snellader beschikbaar. In de toekomst zal de serie worden uitgebreid tot een complete lijn elektrische minigravers.

De E18.2, E20.2 en E27.2 compacte graafmachines van Limach zijn voor u de oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. De machine is voorzien van een krachtige elektromotor die gevoed wordt door hoogwaardige lithiumijzerfosfaat accu’s. De efficiëntie van de elektromotor ligt tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige machines met een dieselmotor. Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen is de elektrische minigraver ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving

De E18.2, E20.2 en E27.2 zijn compacte graafmachines die gemaakt zijn voor langdurige en superieure prestaties. Door de elektromotor en het accupakket zijn de onderhouds- en gebruikskosten van de Limach machines zeer laag. Door de erkenning van de overheid op de positieve lijst voor elektrische en/of hybride aangedreven mobiele machines (F 3410, F 3411 en F 3412) kunt u bij aanschaf van de machine gebruik maken van de MIA/Vamil regeling.

Op 13 oktober kwam Limach in het nieuws bij een uitzending van RTL Nieuws. Klik hier voor het videofragment. 

E18.2

Gewicht met cabine: 1.810 kg
Breedte: 995-1352 mm

Volledig elektrisch aangedreven minigraver

Elektrisch vermogen: 7.2-28.8 kWh

Graafdiepte: 2.50-2.70 m

Download folder Limach E18.2
Vraag meer informatie

E20.2

Gewicht met cabine: 1.965 kg
Breedte: 995-1352 mm

Volledig elektrisch aangedreven minigraver

Elektrisch vermogen: 7.2-28.8 kWh

Graafdiepte: 2.63-2.85 m

Download folder Limach E20.2
Vraag meer informatie

E27.2

Gewicht met cabine: 2.990 kg
Breedte: 1500 mm

Volledig elektrisch aangedreven minigraver

Elektrisch vermogen: 49.5 kWh

Graafdiepte: 2.48-2.85 m

Download folder Limach E27.2
Vraag meer informatie

Limach is ontstaan uit een groep gedreven ondernemers met passie en visie voor nieuwe innovaties, die als eerste een elektrische graafmachine op de markt hebben gebracht. Daarom is Limach dé producent voor elektrische graafmachines, met de meeste ervaring.
Vanuit de ervaring in verkoop en verhuur van grondverzetmachines met dieselmotoren weten we wat er in de markt speelt en welke eisen de gebruiker stelt. Dus geen ingewikkelde constructies en bediening, maar toegepast op de alledaagse gebruiker.
Door het toepassen van beproefde elektrotechniek, behoren de Limach elektrische bouwmachines de top in hun klasse. Recent is onze graafmachine nog getest als het meest productief, efficiënt en stil.

Superieur bedieningsgemak

De ergonomische, royale en veilige cabine/-kap wordt gekenmerkt door uitstekend zicht rondom, intuïtive bediening en comfort.

Oplaadflexibiliteit

Op te laden via het reguliere stopcontact. Optioneel kan de machine worden uitgerust met een snellaadfunctie. Op te laden via de autolaadpalen.

Lage onderhoudskosten

Verversen van olie, filters en andere zaken rondom de dieselmotor zijn niet langer van toepassing.

Duurzame materialen

Alle onderdelen zijn ontworpen voor excellente duurzaamheid en betrouwbaarheid, voor een maximale levensduur.