Nu bij Van der Vrande: Limach minigravers

Vanwege de sterke vraag naar elektrische machines zijn wij onlangs de samenwerking aangegaan met Limach. Deze elektrische minigraverfabrikant kwam onlangs als beste uit de bus bij een vergelijkende test van elektrische minigravers in het vakblad Bouwmachines. De Limach blinkt uit qua opbouw, bediening, capaciteit en efficiëntie. Daarbij is de machine ook het stilst en heeft het de breedste keus in accupakketten. Daarbij is een
optionele snellader beschikbaar. In de toekomst zal de lijn worden uitgebreid tot een complete lijn elektrische minigravers.

De E18.2, E20.2 en E27.2 compacte graafmachines van Limach zijn voor u de oplossing voor een schone en veilige werkomgeving. De machine is voorzien van een krachtige elektromotor die gevoed wordt door hoogwaardige lithiumijzerfosfaat accu’s. De efficiëntie van de elektromotor ligt tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige machines met een dieselmotor. Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen is de elektrische minigraver ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving

De E18.2, E20.2 en E27.2 zijn compacte graafmachines die gemaakt zijn voor langdurige en superieure prestaties. Door de elektromotor en het accupakket zijn de onderhouds- en gebruikskosten van de Limach machines zeer laag. Door de erkenning van de overheid op de positieve lijst voor elektrische en/of hybride aangedreven mobiele machines (F 3410, F 3411 en F 3412) kunt u bij aanschaf van de machine gebruik maken van de MIA/Vamil regeling.

Op 13 oktober kwam Limach in het nieuws bij een uitzending van RTL Nieuws. Klik hier voor het videofragment. 

Limach is ontstaan uit een groep gedreven ondernemers met passie en visie voor nieuwe innovaties, die als eerste een elektrische graafmachine op de markt hebben gebracht. Daarom is Limach dé producent voor elektrische graafmachines, met de meeste ervaring. Vanuit de ervaring in verkoop en verhuur van grondverzetmachines met dieselmotoren weten we wat er in de markt speelt en welke eisen de gebruiker stelt. Dus geen ingewikkelde constructies en bediening, maar toegepast op de alledaagse gebruiker. Door het toepassen van beproefde elektrotechniek, behoren de Limach elektrische bouwmachines de top in hun klasse. Recent is onze graafmachine nog getest als het meest productief, efficiënt en stil.