Stage V Case wiellader voor Van Beers Hoogeloon

De Case 721G en 821G wielladers zijn sinds kort verkrijgbaar met een moderne, zuinige en uitstootarme Stage V motor. Mies Melotte van Van Beers uit Hoogeloon was de eerste die een 721G met Stage V motor van ons in ontvangst nam.

Naast de alom bekende voordelen van een Case wiellader, zoals de moderne cabine, een gecentraliseerd koelblok en uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, was de mogelijkheid voor Van Beers om een Stage V motor toe te passen hét argument om deze machine aan te kopen.

De machine is uitgerust met FPT N67 6-cilinder Stage V dieselmotor (145 kW, 195 pk), luxe premium seat, airconditioning, verwarmde buitenspiegels, complete LED weg- en werkverlichting, 5 versnellingen, Groeneveld centraal smeersysteem, centrale “best-in-class” koelingsmodule met hydraulisch omkeerbare vin, Ride Control systeem, Eurosteel hydraulische snelwisselaar, puinbak, Michelin 20.5 x 25 XHA banden, Case Sitewatch

Van Beers Hoogeloon is een aannemingsbedrijf in de grond- weg en waterbouw. De laatste decennia heeft het bedrijf zich vooral gespecialiseerd in natuur-, cultuurtechnische en waterbouwkundige projecten. In opdracht van overheden, waterschappen, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren realiseren ze grote en kleine projecten in Nederland en in België. De relatie tussen Van Beers en Van der Vrande bestaat al decennialang en met de levering van deze moderne machine werd de samenwerking op een mooie manier voortgezet.