Maisoogst 2019 voor de deur

Case en Van der Vrande klaar voor de maisperiode. U ook?

Vacature

Geïnteresseerd in een baan als servicemonteur?

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

Van der Vrande Bouwmachines

Verkoop, verhuur, onderhoud van grondverzetmachines

A-merken grondverzetmachines

Meer dan 65 jaar ervaring

Goede, snelle en betaalbare service

Verkoop van graafmachines Beek en Donk

Van der Vrande Bouwmachines is úw specialist in de verkoop van graafmachines. Bij ons kunt u zowel een nieuwe als tweedehands graafmachine kopen. Een tweedehands graafmachine biedt u een hoge efficiëntie tijdens uw werkzaamheden voor een gunstige prijs. Hierdoor combineert u een hoge efficiëntie tijdens uw werkzaamheden met een gunstige prijs. De tweedehands graafmachines die u bij ons kunt kopen, zijn voor de verkoop geïnspecteerd en gekeurd waardoor u altijd veilig aan het werk bent. Ongeacht of u werkzaam bent in de bouw, in sloopwerken of in de agrarische sector – wij hebben machines van kwaliteitsmerken die het u in elke situatie gemakkelijk maken!

Welke merken zijn geschikt voor tweedehands verkoop van uw graafmachines

Als u nog een goede grondverzetmachine heeft, dan bent u altijd welkom om na te vragen wat wij u hiervoor zouden bieden. Bovendien controleren wij de machines op veiligheid en inspecteren wij de onderdelen. Diverse merken graafmachines die wij graag aanbieden voor tweedehands verkoop zijn:

Tweedehands graafmachines kopen doet u bij ons

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een tweedehands graafmachine te kopen, zoals een rupsgraafmachine, weet u zeker dat uw klus nog nauwkeuriger, sneller en eenvoudiger wordt uitgevoerd. Ongeachte de grootte van de machine die u zoekt, bij ons vindt u precies de eigenschappen en modellen die passen bij uw wensen. Graaf, verplaats en verdeel het materiaal of de grondstoffen die u wilt. Ga vooruit met uw bedrijf en kies ervoor om een van onze nieuwe of tweedehands graafmachines te kopen.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u er zeker van zijn dat u in de winter in de bevroren grond kunt graven? Of wilt u snel en eenvoudig flinke hoeveelheden zand verplaatsen? Het kan als u bij ons een nieuwe of tweedehands graafmachine komt kopen! Bel naar +31 492 451051 en laat u bijpraten over de mogelijkheden. Ook wanneer u de verkoop van een van uw eigen graafmachines wilt regelen, bent u welkom om telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht